ЕКСКЛУЗИВНО: Турският сериал Доброта“ (İyilik) стартира в българския ефир. Драматичната

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Турският сериал Доброта“ (İyilik) стартира в българския ефир. Драматичната
Коментари Харесай

„Доброта“ – нов турски сериал от 8 април по bTV Story

ЕКСКЛУЗИВНО: Турският сериал „ Доброта “ (İyilik) започва в българския ефир.

Драматичната сага стартира на 8 април (понеделник) и ще се излъчва всяка вечер от 21:30 до 22:30 ч. по bTV Story на мястото на „ Състояние на връзката: Сложно е “.

Повторения на „ Доброта “ ще се оферират на идващия ден от 13:00 до 14:00 ч. още веднъж по bTV Story.

Главните функции в премиерния сериал са поверени на Хатидже Шендил(„ Част от мен “, „ Черни планини “, „ Дила “), Исмаил Демирджи („ Великолепният век: Кьосем “) и Сера Кутлубей („ Безмилостен град “, „ Вятърничав “).

Участват още Перихан Саваш („ Ямата “), Мина Акдин, Умут Каплъча, Сефа Тантоолу, Пелинсу Карайел, Елиф Гизем Айкут и други.

„ Доброта “ се излъчва в Турция от април 2022 година до януари 2023 година в продължение на 27 истински епизода, събрани в два сезона

Интернационалната версия съдържа 74 епизода по 45 минути.

Сюжет:

Неслихан (Хатиже Шендил) е богата и красива жена, омъжена за работлив изпълнителен шеф, който си е проправил път до управителен пост в фамилния холдинг.

Неслихан е изцяло отдадена на брачна половинка си Мурат (Исмаил Демирджи)и на децата си. Но съвършеният ѝ живот е палат, издигнат върху пясък. Баща ѝ е избягал, когато я била дребна, сестра ѝ се е самоубила, а майка ѝ е прочувствено нестабилна.

Въпреки всичко Неслихан се е трансформирала в топла и любяща жена. Тя е прочувствена опора за фамилията и приятелите си и постоянно оказва помощ на другите в неволя.

Това се случва, до момента в който Неслихан не схваща, че Мурат ѝ е изневерявал дълги години с Дамла (Сера Кутлубей), с която се е срещнала неотдавна и счита за своя сестра.

Изведнъж светът на Неслихан се прекатурва с главата надолу и всичко, в което в миналото е вярвала, в този момент е под въпрос. Преживяното я трансформира в изцяло друг човек, до момента в който се бори да отбрани децата и себе си.

А всичко става още по-сложно, когато Дамла се мести да живее в постройката на имението, тъкмо под носа на Неслихан и Мурат.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР