Ексклузивният F-PACE SVR Edition 1988 е първото лимитирано издание на

...
Ексклузивният F-PACE SVR Edition 1988 е първото лимитирано издание на
Коментари Харесай

Jaguar пуска лимитирана серия F-PACE SVR в тираж от 394 броя

Ексклузивният F-PACE SVR Edition 1988 е първото лимитирано издание на най-големия SUV на Jaguar, основан от специалистите по персонализиране в SV Bespoke, заяви „ Труд. бг “ В целия свят ще бъдат доставени единствено 394 броя. Един от тях се чака да бъде изпратен на формалния вносител у нас „ Мото-Пфое “. Бройката на лимитираната серия е обвързвана с броя на обиколките, осъществени от печелившия Jaguar XJR-9 LM за 24 часа в надпреварата на Льо Ман през 1988 година

Ексклузивното издание се предлага със специфична багра Midnight Amethyst Gloss, 22-инчови ковани алуминиеви джанти редица детайли в цвят Gold Satin. Това решение идва от именитите спортни коли за устойчивост на Jaguar от предишното. Боята наподобява черна, до момента в който нейните аметистови нюанси не се изложат на блестящо слънце и да подчертаят в допълнение динамичната визия. В сходен цвят са също надписът Jaguar на задната врата, както и лазерно гравираното лого Edition 1988. В допълнение са външните огледала, спирачните апарати и централните капачки на джантите плюс буквата R в емблемата SVR. В салона се открояват карбонови детайли, тапицерия от полуанилинова кожа и елементи, които кореспондират с външния дизайн.

F-PACE SVR е най-мощният SUV автомобил на Jaguar. Той се задвижва от 5,0-литров V8 бензинов мотор с запас от 550 к.с., форсира от 0 до 100 км/ч за 4,0 секунди и може да доближи оптималната скорост 286 км/ч. Изчерпателен пакет от механически усъвършенствания, създадени от специалистите в Special Vehicle Operations, подсигурява, че моделът дава фокусирано върху продуктивността преживяване при шофиране, без да визира ежедневното удобно прилагане на автомобила.

Луксозният интериор с плъзгащ се панорамен покрив, Нead-up екран и най-новите технологии за съгласуваност, в това число безжично зареждане на устройства, акцентира ролята на F-PACE SVR Edition 1988 като изтънчен SUV с изключителна динамичност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР