Ексклузивни снимки, направени в ромската махала на Айтос след бруталното

...
Ексклузивни снимки, направени в ромската махала на Айтос след бруталното
Коментари Харесай

Ексклузивни СНИМКИ от ромската махала на Айтос след зверското убийство на Асен Пуров

Ексклузивни фотоси, направени в ромската махала на Айтос след бруталното ликвидиране на 71-годишния Асен Пуров, демонстрират ситуацията в махалата.  На фрагментите се вижда засиленото полицейско наличие, както и натрупалите се многочислени зяпачи, написа „ Флагман ”. Както БЛИЦ заяви , за тежкото закононарушение са задържани 20-годишният Желязко Дачев и 16-годишният Ясен Стойчев, и двамата жители на ромската махала в града.



Убийството е осъществено за наслаждение, стана ясно по време на ексклузивен брифинг през днешния ден. „ Абсолютно нестимулирано, неоснователно ликвидиране. Направихме доста добър разбор на ситуацията още на 1-ви февруари вечерта. Колегите от Айтос познават доста добре контингента в ромската махала и това ни оказа помощ за бързото откриване на престъплението”, съобщи началникът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Желязко и Ясен имат регистрации за обири. И двамата са необразовани, безработни и от многодетни фамилии.

„ При разпитите двамата признават, че са направили действието. Може да се направи извод, че са работили за наслаждение, без никаква съответна причина”, посочи прокурор Кателиева.

Държавният обвинител разказа в елементи злокобното закононарушение. Стабилно почерпените с алкохол Желязко и Ясен нахълтали в необитаемата сграда, където нощувал възрастният мъж. Без никаква причина те го нападнали и почнали да го ръгат с нож. По-късно криминалистите преброили 32 прободни рани в региона на тялото на жертвата. Това обаче не се оказало задоволително на нападателите и те траяли да постановат с юмруци в главата Асен. След тежкото закононарушение убийците се върнали в кръчмата, с цел да си допият.

Ако бъдат приети за отговорни, Желязков може да получи от 10 до 20 години затвор, а малолетният Ясен - от 5 до 12. В момента те са намират в ареста с ограничения за задържане от 72 часа.

Престъплението припомня на убийството във варненския кв. " Владиславово ", осъществено на 20 януари. Тогава две малолетни циганчета убиха от пердах клошар и даже снимаха дейностите си с мобилен телефон.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР