Ексклузивни разкрития, разобличаващи факти и смайващи кадри от живота на

...
Ексклузивни разкрития, разобличаващи факти и смайващи кадри от живота на
Коментари Харесай

„В името на народа” с Димитър Байрактаров – новата рубрика в предаването на Бареков „Презареди България”

Ексклузивни разкрития, разобличаващи обстоятелства и смайващи фрагменти от живота на българските депутати ще показва Димитър Байрактаров всяка седмица в предаването на Николай Бареков „ Презареди България ”, което се излъчва четвъртък от 22:00 часа по телевизия Евроком. Човекът, който се отхвърли от депутатското си място и напусна патриотите поради неналичието на какъвто и да е морал и правила във групировката и чиито думи след това се потвърдиха изцяло, се завръща в българския парламент, само че този път като публицист, който ще следи изкъсо работата на националните избраници.

Най-новата едноименна телевизионна графа „ В името на народа” ще бъде част от стартирания към този момент от евродепутата Николай Бареков ефирен цивилен план за надзор на политическите среди у нас.

Байрактаров ще влиза в коридорите на Народното събрание, с цел да задава неуместните въпроси, чийто отговори жителите желаят да получат. Опитният публицист ще надникне зад кулисите на парламентарния живот в България и ще разкрие надълбоко прикриваните от феновете подиуми и постановки.

В първия епизод на рубриката „ В името на народа” той ще покаже тоталната безнаказаност и двуличие на ръководещите през днешния ден. Зрителите ще бъдат осведомени с безхаберното отношение на властимащите, които харчат безогледно национални пари, към българските деца.И най-важното - ще получат отговор на въпроса ще дарят ли българските депутати заплатите си за месеците, в които се шляяха и правеха върхове по безучастие.. Всичко това този четвъртък от 22:00 часа в предаването „ Презареди България” на Николай Бареков по телевизия Евроком.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР