Екшъните с автомобилите на бившия финансов министър Владислав и президентът

...
Екшъните с автомобилите на бившия финансов министър Владислав и президентът
Коментари Харесай

След екшъните с Влади Горанов и Росен Плевнелиев: Има ли топла връзка премиерът Кирил Петков с крадците на коли? Връщаме ли се в мутренските времена?

Екшъните с колите на някогашния финансов министър Владислав и президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен са явен знак за свободата, която през последните месеци са получили в страната ни.

Само в границите на няколко дни двама известни политици станаха жертва на автоджамбазите, а случаите на откраднати коли са стотици, като всекидневно пострадали търсят колите си в обществените мрежи.
свързани новини26813преди 4 часа50361преди 4 часа
Ширещата се необезпокоявано престъпност е тревога към новите ръководещи, които вместо да приказват единствено против прокуратурата, е редно да вземат ограничения в Министерство на вътрешните работи по предварителна защита и отбрана на жителите.

В профила си във Facebook журналистката Калина Паскалева също разяснява тематиката, като напомни, че в парламентарната група на Кирил Петков сега се подвизава Настимир Ананиев. В статуса си Паскалева разкрива за познанството на последния с Христо Токилиев, по-известен и като Ицо Турчина. Токилиев беше арестуван през 2017 година след акция на полицията. Докато беше част от " Изправи се! Мутри вън " на Мая Манолова Настимир Ананиев имаше общи фотоси с Ицо Турчина. Затова и разумно журналистката пита дали новият министър председател Кирил Петков има с крадците на коли.
свързани новини171661на 20.12.2021
Ето какво написа Паскалева:

ИМА ЛИ ПРЕМИЕР Kiril Petkov С КРАДЦИТЕ НА КОЛИ?

Казусът с колата на не ме касае изключително, тъй като такива случаи са десетки. За пренабиване на номерата приказвам. И се караха доста през 2003-2006 година

Но в случай че ръководещата коалиция с водач Продължаваме Промяната доста се вълнува, би могла да попита Настимир Ананиев за контакт с Ицо Турцина и да му зададе няколко въпроса по тематиката за “КРАДЕНИ КОЛИ”. Предполагам, че в случай че желае, Бойко Рашков ще може да обясни и обстановката с откраднатия джип на Росен - тези устройства се появиха още през 2007 година Или най-малко аз тогава ги видях за пръв път. Ти заключваш колата, само че след това тя се отваря. Използват се най-много в моловете. Затова аз в никакъв случай не заедно съм с моята там, в случай че някой е забелязал.
свързани новини100163на 19.12.2021
Няма да загатвам името на индивида, който ми сподели устройството тогава, защото към този момент не е сред живите (показен разстрел преди няколко години), само че да речем - беше на една от най-високите позиции в незаконния свят. И не, не крадеше коли - препречваше пътя на трамваите на “Графа”, като оставяше колчетата вдигнати след пир в “Домби”, а полицейските патрулки го ескортираха до у дома. Безплатно. За чадър в неговия бизнес не знам какъв брой е плащал - може Българска Социалистическа Партия да знаят...

Връщаме ли се още веднъж в мутренските години, министър председател Кирил Петков? И знаете ли какво въобще се случва на улицата?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР