Екшънът, напълно достоен за сюжет на холивудска продукция, се разиграва

...
Екшънът, напълно достоен за сюжет на холивудска продукция, се разиграва
Коментари Харесай

Гръмна Сега! Простреляха Българска Мма Звезда! Директно Видео!

Екшънът, изцяло заслужен за сюжет на холивудска продукция, се разиграва на 3 февруари тази година. След интензивно следене в продължение на пет дни и задоволително събрани доказателства под формата на свидетелски показания и видео фрагменти от региона на банкоматите, полицейският екип влиза в деяние, оповестява " Трафик Нюз ".

Нашенците обаче се пробват да се спасят с бягство и следва луда гонка с полицията. Стига се до там, че единият от българите се блъска и разрушава автомобила си в пътния сектор, само че все пак съумява да се измъкне от лапите на ченгетата. В последна сметка обаче останалите петима са хванати, следват обиски и в квартирите им са открити уличаващи доказателства.

При преследването Варадин Попов е прострелян в левия крайник. Спортистът оказал опозиция и се опитал да избяга, заради което служителите на реда разкрили огън

След претърсването на домовете на българите, полицията открива рутери, преносими компютри, мобилни телефони, както и няколко скимера. Посредством съвършено направена скица, са източвани милиони долари от сметките на заможни туристи на острова, който е измежду най-привлекателните екзотични дестинации за отмора.

Как е работила схемата?

Дегизирани с перуки и придвижвайки се с авансово наети чартърен коли, нашенците са конфигурирали на набелязаните банкомати скимер устройство с камера, обвързвана с маршрутизатора и модема, които по-късно за записвали всички потребителски данни, в това число и ПИН кода на картата.

Българската тайфа попаднала в полезрението на полицията след сигнал за необикновена договорка по евакуиране на пари в регион Пекута, Нуса Дуа. Комисар Феран получил и показания на чиновник в магазин в региона на плажа Паданг – Паданг в Печату, който видял един от обвинените да се навърта с съмнително държание към близкия банкомат.

Органите на реда към момента не са обявили точната цифра на източените от нашенците непознати пари, само че съгласно първичните данни, става въпрос за над 780 милиона евро в брой.

Кой е Варадин Попов?

Варадин Попов е зрелищен ММА войник от Пещера, който понастоящем е приключил образованието си в Румъния. Участва в доста шампионати, като има купа от аматьорския формат „ Купа Арена ”. В България също има висящо произвеждане, обвързвано с присъединяване в незаконна скица за кражба на коли. Влиза в полезрението на полицията около ареста на Иван Спасов - Жокера.

Според осведомени на Бали работят две български бригади за запис и източване на карти. Очевидно не могат да си поделят 500-те остров, водят война между тях и се топят взаимно пред локалната полиция. Миналата година четирима българи бяха задържани при акция на локалната полиция.

Пред български медии се оплакаха, че са арестувани нелегално, до момента в който подготвяли сватбата на Камен Томов от Девин. „ Имаше акция в нашия хотел, до момента в който закусваме, влязоха над 50 индивида с автомати... всички, които бяха бели, бяха свалени на земята, вързани с тиксо – ръце, крайници, очите ”, твърди Камен Томов пред Би Ти Ви. Четирима българи попадат в ареста. По думите им едвам 40 дни по-късно разбрали повода – поради побой с друга група българи. Твърдят обаче, че не са взели участие в конфликта. „ Нито познаваме жертвата, която е засегната, безусловно нищо. Просто пристигнаха служителите на реда, заключиха ни, направиха ни тараш на стаите, без документи да ни покажат... ”, споделя Валентин Малкочев. Българите подозират, че са задържани, тъй като са европейци и желаят да ги изнудват за пари. Оплакват се от доста неприятни условия в пандиза.

Истината обаче е напълно друга.

Войната на Бали се води сред групата на Стефан Клена и Кирчо Руския. Руския работи с братята Стоян и Андрей Пейчеви.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР