Екшън звездата загърби недоразуменията с Ави Лърнър, прибира $20 милиона

...
Екшън звездата загърби недоразуменията с Ави Лърнър, прибира $20 милиона
Коментари Харесай

Слай се завръща в България за Непобедимите 4

Екшън звездата загърби недоразуменията с Ави Лърнър, прибира $20 милиона за ролята

Силвестър Сталоун ще се завърне в България, с цел да се включи в фотосите на идния четвърти филм под щампата на Непобедимите. Новината идва като изненада за почитателите на поредицата, откакто единствено преди по-малко от година артистът се зарече, че се разделя дефинитивно с героя си Барни Рос. Причина за фрапантното решение на Слай станаха несъгласия със притежателя на Millennium Films – Ави Лърнър.

„ Слай искаше да продуцира плана, а аз считам, че не е кадърен на това. Добър артист е. Добър сценарист е. Но не е добър продуцент. И не желаех да му давам 100 хиляди $, с цел да продуцира Непобедимите, изясни след абсурда Лърнър.

За възобновените си професионални връзки с продуцента, Сталоун стартира да загатва още от началото на годината. Само преди дни той зарадва почитателите си в обществените мрежи, като написа „ Барни Рос се завръща “ под собствен кадър с Джейсън Стейтъм, който също се разписва с присъединяване в поредицата.

Снимките на Непобедимите 4 се чака да стартират по-късно тази година. Въпреки това детайлностите към продукцията към момента се пазят в загадка. Според спекулациите, бюджетът, с който разполага екипът за реализирането на следващата екшън лента, е в размер от над 100 милиона $, написа Монитор. От тях 20 ще бъдат връчени на Слай.

Актьорът нееднократно е приказвал за любовта си към страната ни. Той работи у нас по последните две заглавия от франчайза. След като промотира България като съвършена дестинация за кинопроизводство на едно от последните издания на фестивала в Кан, предходната година той похвали и покритието на безжичния ни интернет.

Холивудският ас направи това с шеговито клипче в обществените мрежи от снимачния сет на хитовия сериал „ Това сме ние “. „ Това е една от най-големите иронии в живота ми. Интересно е по какъв начин в България можеш да хванеш интернет даже в гора, заобиколен от вълци, а в Санта Кларита това е невероятно “, споделя Слай във видеото.

Сред последните планове, по които работи звездата, бе продължението на Крийд - лентата, в която той възкреси облика на именития Роки Балбоа и която му донесе Златен глобус за артист в поддържаща роля. Фен постер към идния филм пък възобнови неправилните клюки за гибелта на Слай преди дни. За първи път интернет погреба артиста преди година и половина, а като причина за „ гибелта “ му бе посочен израстък на простата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР