Екшън в София. След гонка и катастрофа с патрулка –

...
Екшън в София. След гонка и катастрофа с патрулка –
Коментари Харесай

Как се стигна до гонка и зрелищно задържане в София

Екшън в София. След гонка и злополука с патрулка – последва зрелищен арест. Шофьор без брошура мина на няколко кръстовища на алено, не спря за полицейска инспекция и удари два автомобила. Сред тях и патрулка. Пострадали са двама служители на реда. При ареста се стигна до ориентирани револвери и къртене на порти.

Част от обстановката беше снимана от инцидентен водач наоколо. Според някогашния шеф на столичния КАТ Тенчо Тенев защото лидерът се е заключил, служител на реда е счупил предното стъкло с револвера си. „ Предното стъкло е по-усилено, няма да нарани лицето на лидера. Най-вероятно сътрудниците в бързината са извадили оръжието за почит, нямало е да стрелят, просто стъклата са били затъмнени и не се е виждало вътре “, допусна той.

Шофьорът и спътничката му пробват да се разменят. „ Сигурно сътрудниците са открили, че мъж ръководи, откакто е минал на алено. Опитал се е да прескочи и да седне на задната седалка, с цел да избегне следствията. Нямам пояснение за какво вратата е била изкъртена. Колата би трябвало към този момент да бъде преместена “, счита Тенев.

Очевидка споделя, че е слязла да си вземе сандвич и е чула трясъци. „ Обърнах се и видях, че блъскат колата ни, синът ми беше вътре. В този миг излязоха служители на реда. Изтичах да видя какво се случва, кола беше приклещена сред нашия автомобил и патрулката. Полицаите удряха стъклата, извадиха оръжие. Прецених, че е по-добре да се махнем, в случай че лидерът беше извадил оръжие, щеше да се стигне до престрелка “, съобщи тя.

Източник: Нова
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР