Екшън в планината. Служител на Национален парк Рила стана жертва

...
Екшън в планината. Служител на Национален парк Рила стана жертва
Коментари Харесай

Екшън в Рила: Кравар нападна лесничей заради... снимки

Екшън в планината. Служител на Национален парк " Рила " стана жертва на експанзията от животновъд, до момента в който извършва служебните си отговорности. За благополучие, абсурдът се разминава без потърпевши.

Старши специалист Кирил Стамболиев е командирован в парков сектор на град Дупница, с цел да направи инспекция на пашуващите животни.

" Когато започнах да фотографирам тези животни, се появи господин Асен Георгиев - някогашен легален ползвател на пасища в Национален парк " Рила " и първо се обърна към мен - да изтрия фотосите, да отида да фотографирам други животни, че тези крави нямат позволение. Когато моите сътрудници ми споделиха кое е лицето, аз персонално не го познавам, знаех, че няма позволение тъй като те минават през мен ", описа Стамболиев.

Подразнен от това, че фотосите няма да бъдат изтрити, краварят атакува служителя и стартира да го замеря с камъни.

" Аз продължих да фотографирам ушните марки на животните и в този миг лицето се афектира, озлоби. Започна да насочва нецензурни обиди към мен, стартира да насочва закани. В същия миг се наведе взе голям камък в ръката си към 20 см и го захвърли към мен. Бързо отстъпих крачка обратно, камъкът падна в краката ми, разруши се на 2 части и едното прелетя през главата ми. Не съумя да ме уцели ", добави той.

Колегите на Стамболиев съумяват да се намесят и предотвратяват по-тежък случай.

" Обхват на мястото на телефоните няма. Не съм съумял да се обадя на 112. След като се върнах в офиса, уведомих шефа за случилото се и на идващия ден написах отчет ", сподели Стамболиев.

Пред екипа ни животновъдът отхвърли да е нападал служителя на Националния парк. По случая е формирана инспекция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР