Екшън на ГКПП Капитан Андреево. Арестуваха 47-годишен шофьор, който час

...
Екшън на ГКПП Капитан Андреево. Арестуваха 47-годишен шофьор, който час
Коментари Харесай

Екшън на границата с Турция: Защо шофьор се барикадира в камиона си?


Екшън на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Арестуваха 47-годишен водач, който час и половина отказвал да напусне кантара на митниците поради неизрядни документи и след това опитал да избяга.

Митничарите извикали на помощ чиновници на „ Гранична полиция “. Първоначално е изпратен един чиновник, който е направил опит да убеди турският жител да реалокира камиона. Той още веднъж отхвърля, описа Емил Гочев, шеф на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.

Впоследствие са изпратени още двама гранични служители на реда. И те се пробвали да го убедят да излезе от кабината. Шофьорът изрично отказал и декларирал, че няма да я напусне, до момента в който не дойде представител на турското консулство от Пловдив.

След това турският водач запалил камиона и тръгнал внезапно обратно. Тогава единият граничен чиновник възпроизвел сигнален изстрел във въздуха със стоп патрон.

Това принудило водачът да спре след към 20 м и излязъл от кабината. Той е задържан за 24 часа и му е наложено административно наказване.

По думите на Емил Гочев такива случаи са необичайност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР