Екшън камера, която записва с високо качество вълнуващите моменти по

...
Екшън камера, която записва с високо качество вълнуващите моменти по
Коментари Харесай

WiFi Action Camera 1080P – улавя и запомня изживяванията

Екшън камера, която записва с високо качество вълнуващите моменти по време на спортуване, туризъм или шофиране

Компактна и лека, екшън камерата се носи комфортно на всички места и е лесна за приложимост

Компактните екшън камери се трансфораха в мечтан сателит за дейните хора, които желаят да запазят най-вълнуващите моменти от своите прекарвания по време на спортуване, туризъм, колоездене или шофиране, плуване и гмуркане. Тези устройства са налични като цена, имат дребни размери, леки са и комфортни за носене и прилагане, като също така оферират отлични механически характерности.

На цена под 22 $, да вземем за пример, се предлага  WiFi Action Camera 1080P , която безспорно е една от най-привлекателните като цена/възможности екшън камери на пазара. Моделът се отличава с необятен 140-градусов обсег, ослепителен 2,0-инчов LCD екран за мониторинг в действително време и ревизиране на записите, поддръжка на HD видеозапис 1080P и фотоси с резолюция 12 мегапиксела.

Екшън камерата поддържа запис на видео с резолюция до 1080P и има ослепителен 2,0-инчов екран за мониторинг и ревизиране на записите

Предвидени са няколко режима, които улесняват работата с екшън камерата в разнообразни сюжети, включително Time Lapse Video, Loop Recording, Timer Photo и Car, а функционалности като WiFi, Anti-shake, Motion Detection и Rotate допълват качествата на  WiFi Action Camera 1080P . Функцията Anti-shakе, да вземем за пример, предотвратява снимането на неразбираеми изображения, вследствие на придвижване или разлюляване с ръката.

Можете да ползвате камерата при плуване и гмуркане под вода на дълбочина до 30 метра

Нещо повече, WiFi Action Camera 1080P е водоустойчива, тъй че е изцяло използваема при плуване и гмуркане. Можете да вършиме с нея фотоси под вода на дълбочина до 30 метра, според  описанието в онлайн магазина  Tomtop . Налични са още функционалности като Motion Detection, Record Audio, Rotate, WDR, Auto Power и Time Stamp, както и слот за microSD карти памет.

Камерата се доставя в комплект с механизми за закрепване, включително за отбрана от вода

Екшън камерата  поддържа Wi-Fi връзки, с помощта на което можете елементарно да прехвърлите сниманите фотоси и видеа (до 1080P при 30fps) към смарт телефон и да ги споделите с другари в обществените мрежи. Поддържаните формати са JPG за фотоси и AVI за видео.

В момента  WiFi Action Camera 1080P се предлага на флаш цена от $21,84 в комплект с разнообразни механизми за закрепване, включително за отбрана при потребление във вода вода, кабели и управление за потребителя. Камерата поддържа интерфейси на няколко езика, включително британски, немски, съветски и други Доставя се от  Tomtop  с презареждаема батерия 900 мАч, има размери 5,9х4х2,5 см и тежи единствено 50 грама.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР