Екс водещата Николета Лозанова призна за пръв път за козметичните

...
Екс водещата Николета Лозанова призна за пръв път за козметичните
Коментари Харесай

Николета призна, че си е надула джуките с хиалурон

Екс водещата Николета Лозанова призна за пръв път за козметичните намеси върху устните си. След години спекулации, НиЛо призна за следващата си промяна, този път с хиалурон в устните.

"Обичам новите си устни ", това написа моделката на story-то си в Instagram. Според интернет консуматори Николета има десетки пластични интервенции, измежду които ринопластика, извайване на скулите, зъбите и брадичката.

Припомняме, че актуалната половинка на вратaря Ники Михайлов публично твърди, че има единствено промяна на бюста и устните си, което сигурно не е правилно. Корекцията ѝ не остана незабелязана още щом я направи преди повече от месец. Тя сигурно е употребила повече от една ампула хиалурон, с цел да реализира този резултат в жанр Мара Отварачката.

Това не се предлага от множеството хирурзи, които слагат такива инжекции, поради фрапантното разпъване на устните, което може да ги повреди трайно, написа БЛИЦ. Феновете на Лозанова са потресени от дейностите ѝ.

Тя постоянно е имала плътни и красиви устни, с които се е гордеела и множеството считат, че единствено се е загрозила с инжекциите. Дори я съпоставят с колежки и дами от родните ВИП среди, които стават нарицателно за несполучливи интервенции.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР