>Екоинспектори ще маркират старите коли със специални стикери. Мярката важи

...
>Екоинспектори ще маркират старите коли със специални стикери. Мярката важи
Коментари Харесай

Маркират спрените от движение коли във Варна със специални стикери

> Екоинспектори ще маркират старите коли със специфични стикери. Мярката важи за моторни транспортни средства, които не са в придвижване, със остарели регистрационни номера или не са минали механически обзор през последните 2 години. Собствениците им ще би трябвало да ги реалокират в парцели, които са частна благосъстоятелност, или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирана компания.

В противоположен случай, излезлите от приложимост коли ще бъдат наложително премествани с техническо средство вид "паяк " на паркинга в южната промишлена зона под Аспаруховия мост. Там ще могат да останат в период до три месеца. През този интервал притежателите им ще могат да ги приберат откакто платят за репатриране и отговорно бранене. Ако колите не бъдат потърсени, ще бъдат излъчени за разкомплектоване на лицензиран оператор. От 2014г. досега чиновниците от звеното за " Репатриране на излезли от приложимост МПС " към общинското дружество са изготвили констативни протоколи за 1148 остарели коли, 131 са репатрирани на общинския паркинг.

Сигнали за излезли от приложимост МПС могат да се подават на [email protected]; [email protected] или на телефон 052/820 921.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР