ЕКО България получи официално сертификат CoVid Shield с най-високо ниво

...
ЕКО България получи официално сертификат CoVid Shield с най-високо ниво
Коментари Харесай

ЕКО България получи сертификат COVID SHIELD на TÜV AUSTRIA за своите офиси

ЕКО България получи публично документ " CoVid Shield " с най-високо равнище " Отлично " от TÜV AUSTRIA Hellas за своите офисни пространства в страната. Сертификатът удостоверява, че ограниченията, подхванати и въведени от компанията за предварителна защита против COVID-19, подсигуряват сигурността на чиновниците и посетителите и обезпечават безвредна среда за работа по време на пандемията.

Сертификат " CoVid Shield " са получили и останалите компании от групата HELLENIC PETROLEUM, част от която е ЕКО България. Стратегически и с най-голям приоритет за всички членове на Групата са сигурността, сигурността, безупречната хигиена и спокойствието на чиновниците им. Още при започване на изключителното състояние, ЕКО България взе спомагателни ограничения, вкара нови процедури и прецизно съблюдава инструкциите, наложени от способените институции и наблюдаващи органи. Чрез одита на първата изчерпателна международна сертификационна система и приемането на интернационалния документ, компанията удостоверява, че офисните ѝ пространства са с оптималната степен на отбрана по време на пандемията.

" Пандемията докара до една нова и много несигурна действителност и е наш дълг да предоставяме безвредни условия и успокоение на нашите чиновници. Действаме отговорно, следим развиването на ситуацията непрекъснато и се приспособяваме по отношение на променливата обстановка. Вярваме, че това е методът да продължим напред и това ни кара да гледаме към бъдещето с религия и оптимизъм ", показа Андреас Триантопулос, изпълнителен шеф на ЕКО България.

Допълнително и по отношение на сигурността на клиентите на бензиностанциите от веригата ЕКО в страната, компанията продължава да ползва строги ограничения по отношение на поддържането на безупречна хигиена в обектите и спазването на всички наложителни противоепидемични ограничения. Всяка бензиностанция се почиства и дезинфекцира всекидневно, по няколко пъти, за клиентите са обезпечени дезинфектанти, а носенето на защитна маска и спазването на отдалеченост са наложителни.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР