Екипите се заемат със сложната работа по отстраняване на стоманата

...
Екипите се заемат със сложната работа по отстраняване на стоманата
Коментари Харесай

Разчистват отломките от рухналия мост в Балтимор, отвориха временен коридор за корабоплаване

Екипите се заемат със комплицираната работа по премахване на стоманата и бетона на мястото на смъртоносното сриване на моста в река Патапско, откакто контейнеровоз загуби двигателна сила и се блъсна в опорна колона.

В неделя екипи от водолази обследваха елементи от моста и кораба, а служащи използваха принадлежности, с цел да отрежат намиращите се над водата елементи от усуканата стоманена структура.

Официални представители обявиха, че краткотрайният канал е отворен единствено за плавателни съдове, които оказват помощ за разчистването. 

На 26 март товарният транспортен съд " Дали " се блъсна измежду нощ в моста " Франсис Скот Кий " в Балтимор, което провокира сриване на оборудването и гибелта на шестима души. Властите считат, че четирима от тях са служащи. 

В момента корабът е заклещен, а част от моста е паднала върху него. По този метод той блокира корабоплаването в едно от най-натоварените пристанища в страната, показва Агенция Франс Прес. Откриването на останалите четири тела е основна част от продължаващата избавителна интервенция, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР