Екипите на фирма НЕЛСЕН чистота“ работят за отводняване на участъците,

...
Екипите на фирма НЕЛСЕН чистота“ работят за отводняване на участъците,
Коментари Харесай

Екипи на „НЕЛСЕН“ отводняват града след проливния дъжд

Екипите на компания „ НЕЛСЕН непорочност “ работят за отводняване на секторите, където не се вижда оттичане на вода след проливния дъжд следобяд, който затрудни придвижването в Русе в най-натоварените часове. Община Русе разпореди на компанията разчистване на шахтите в града преди повече от седмица поради предстоящите превалявания по прогноза на Национален институт по метеорология и хидрология. Фирмата предстои на глоба, в случай че не извърши своите отговорности по контракта, част от които е почистването на отводнителните шахти.

Поради местни наводнения е блокирано напредването по някои от основните пътни артерии в Русе. Екипи на Министерство на вътрешните работи контролират трафика по бул. „ Липник “, защото там е едно от местата, където количество вода не разрешава придвижване на транспортни средства.

В момента обстановката в града се възстановява, само че превалявания се чакат и в идващите дни. Фирма „ НЕЛСЕН непорочност “ е мобилизирала всичките свои налични чиновници за справяне с следствията от проливния дъжд.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР