Екипи на МВР предприеха превантивни и контролни действия на територията

...
Екипи на МВР предприеха превантивни и контролни действия на територията
Коментари Харесай

Четирима са задържани в хода на полицейска операция в Арчар днес

Екипи на Министерство на вътрешните работи започнаха превантивни и контролни дейности на територията на селото, интервенцията стартира рано сутринта.

Униформените ревизираха 89 моторни транспортни средства и 123 лица, а за установените нарушавания сформираха един акт и 13 фиша.

С полицейска мярка за период до 24 часа са арестувани четирима локални поданици. Във видинското районно ръководство са формирани четири предварителни инспекции – една за владеене на опиати и три за предпазване на дърва без контролна горска марка и без документи, доказващи законния им генезис.

Акцията имаше за цел и дейна предварителна защита по отношение на лица, склонни да правят закононарушения и нарушавания, в хода й полицейските чиновници сформираха четири предупредителни протокола по чл.65 от ЗМВР.

В интервенцията, съобразена с настоящия разбор на оперативната конюнктура в района, участваха пет екипа на жандармерията, чиновници от РУ-Видин и регионалната дирекция – отдел „ Охранителна полиция “ и секторите „ Пътна полиция “, „ Противодействие на престъпната престъпност “ и „ Противодействие на икономическата престъпност “.

Полицейски инспекции през днешния ден бяха осъществени в 4 пункта за изкупуване на черни и цветни метали, 7 заложни къщи, 2 питейни заведения и 6 търговски обекта – на територията на РУ-Видин.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР