Екипи на дирекция Аварийна помощ и превенция на Столична община

...
Екипи на дирекция Аварийна помощ и превенция на Столична община
Коментари Харесай

Сигнали за паднали дървета в София, в Сливен - вятър 80 км/час

Екипи на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " на Столична община са на терен и реагират на сигнали . Към момента те са реагирали на 7 сигнала за паднали клони и дървета. Това заяви шефът на спешните екипи Красимир Димитров.

Жълт код за мощен вятър е разгласен през днешния ден за София , съгласно прогнозата на Националния институт по метеорологията и хидрология. Очаква се поривите напразно да доближат до 90 км в час.

Напомняме на строителните филми, изпълнителите на обекти да обезопасят строителните огради и скелета на съответните си обекти. Търговците да ревизират рекламно-информационните си детайли, приканват от кметството.

Гражданите да бъдат деликатни при напредването си и да обезопасят от незакрепени предмети тераси или прозорци.

От Национална компания " Железопътна инфраструктура " също оповестиха, че заради мощния вятър и паднали дървета е прекратено придвижването на влаковете в междугарието Пловдив - Филипово.

Движението е пренасочено през жп гара Скутаре. Има нарушавания в графика на придвижване на влаковете.

Аварийни екипи на НКЖИ работят по премахване на повредите по контактната мрежа.

Скоростта напразно в Сливен надвишава 80 км/ч , оповестиха от общинския отдел " Сигурност и ръководство при рецесии ", представени от Българска телеграфна агенция.

Сред провалите от вятъра са прекършени клони, паднало дърво, раздрани билбордове и повредена предизборна шатра. Има повреди по проводите на кабелни оператори. Собствениците са осведомени и се подхващат ограничения.

Има единични сигнали за спиране на електричеството. Екипи от Общината и сдруженията работят по подадените сигнали.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР