Екипът, с който заедно преди една година започнахме да разглеждаме

...
Екипът, с който заедно преди една година започнахме да разглеждаме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Риториките на президента, че сме шарлатани, нямат значение. Важно е какво става с ББР, ”Газпром”

Екипът, с който дружно преди една година започнахме да преглеждаме по какъв начин един милиард е откраднат от тази банка и е даден на осем компании, свързани с хора като Вълка, и тези хора направиха тази банка да дава средства на дребни и междинни предприятия, дадоха опция тези милиони, които са изчезнали, да бъдат потърсени, и внезапно служебното държавно управление ги уволнява. Същото беше и за връщането на Газпром, добави той пред bTV.

На някогашни съдружни сътрудници и президента би трябвало да им стане ясно, че ние сме партия, основана на полезности и правила, и в случай че някой ги нарушава, ние ще подлагаме на критика. Ние не сме в политиката, с цел да бъдем другари и врагове с някой, аз съм в политиката, с цел да последвам правила, тъй че живота на българските жители да става по-добър. Ако си бил съдружен сътрудник и правиш нещо против интереса на българските жители, ние подлагаме на критика, в случай че си президент, който има служебно държавно управление, което съгласно нас поврежда ползите на българските жители, ние също подлагаме на критика, няма значение дали сме били сътрудници или не, сподели още той.

 

Никой не може да ми вдигне телефона и да ми каже какво да върша. Политиците са привикнали на игри и комбинации, и тъкмо по тази причина сме неуместни, безапелационен бе водачът на „ Продължаваме промяната “.

 

" Караме на база правила, а това, което е най-хубаво за българските жители - го вършим. Ние сме хора, които влязохме с идея и не подвластен от никой. Няма никой в България или отвън България да ни каже какво да вършим. Затова сме много неуместни за много от тях ", сподели още някогашният министър председател.

" Аз не знам от какво е измамен ", съобщи той за думите на президента.

Създадени сме с една цел. Всички евентуални на България са тук. България би трябвало да пораства с голяма скорост, само че най-после резултатът е, че сме най-бедната страна в Европейския съюз, акцентира Петков.

Според него по-високата цена на газа сега зависи от цената на синьото гориво на нидерландската борса. Един месец те се опитваха назад да се договорят с Русия. Енергийният министър има опит 10 години в Москва, само че какво направи - нищо ", съобщи някогашният министър председател.

Той акцентира, че по времето на кабинета " Петков " над 1 милион български пенсионери са минали над прага на беднотия.

" Първият мандат няма да бъде подсилен. По отношение на втория сме дали 9 гаранции. Бях учуден от българския Меси по какъв начин направи няколко придвижвания. Щял да подркрепи несъгласие на президента, след това - не. ", сподели още Кирил Петков.

Според него е прекомерно рано да се приказва за третия мандат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР