Екипът Олга Стойчева - София Алтова спечели конкурса Young Lions

...
Екипът Олга Стойчева - София Алтова спечели конкурса Young Lions
Коментари Харесай

Обявиха победителите в конкурса Young Lions Bulgaria 2018 – Film

Екипът Олга Стойчева - София Алтова завоюва състезанието Young Lions Bulgaria 2018 – Film със основания от тях рекламен клип "Поддържаща роля " на тематика "NOVA поддържа българските филми ". Наградата е присъединяване в състезанието Cannes Young Lions 2018, категория Film като представители на България ще се включат в оспорвана конкуренция с "млади лъвове " от целия свят. Състезанието е в границите на 65-то издание на фестивала Cannes Lions International Festival of Creativity 2018. В Кан Олга и София ще имат разполагаем 48 часа, с цел да снимат видео, откакто получат задание от уредниците.

Наградата в българското издание на Young Lions 2018 – Film беше обезпечена и връчена от колегата на състезанието – Нова Броудкастинг Груп АД. Всички екипи трябваше да употребяват музика от каталога на Extreme Music, чиито права са обезпечени от колегата по плана Анимато Мюзик Пъблишинг.

"Част от тактиката на NOVA за поддръжка на българските филми е развиването на креативните специалности, свързани със основаването и популяризирането им. Надяваме се тази премия да даде късмет на спечелилите да завоюват още по-голямо отличие в Кан ", показа Петя Терзиева, шеф "Маркетинг и връзки " в Нова Броудкастинг Груп.

Победителите в Young Lions Bulgaria 2018 – Film бяха определени всред 32 екипа, записали се за присъединяване в състезанието. На 13 април 2018 година в 16 часа тимовете получиха задание да основат видео клип с дължина до 30 секунди, който трябваше да предадат в подготвен за лъчение тип най-късно до 12 часа на 16 април. За първи път тази година участниците имаха опция да избират всред две разнообразни задачи: "NOVA поддържа българските филми " и "Промяната ".

Конкурсът Young Lions Bulgaria 2018 – Film се провежда от Българската асоциация на информационните организации – формален и извънреден представител в България на "International Festival of Creativity ", сплотяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia. В състезанието имаха право да вземат участие екипи от по двама души на възраст до 30 години, работещи в информационна организация.

Young Lions Bulgaria – Film e единственият до момента конкурс, донесъл на България златна премия от рекламния фестивал в Кан.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР