Екипът на ви представя най-важното от днешния ден в традиционния

...
Екипът на ви представя най-важното от днешния ден в традиционния
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 6 юли

Екипът на ви показва най-важното от днешния ден в обичайния вечерен бюлетин.
РАДИАЦИЯ НА ПЛАЖ КРАЙ ЧЕРНОМОРЕЦ, ТУРИСТИТЕ ПОЧИВАТ СВОБОДНО
Здравните управляващи издадоха ново предизвестие за рискови равнища на радиация в залива Вромос край Черноморец – в обособени сектори до 50 пъти над нормата. Достъпът до плажа обаче не е неразрешен, рискът за използването му е отговорност на плажуващите.
НОВИ МЕРКИ СРЕЩУ ФУТБОЛНОТО ХУЛИГАНСТВО - ПОИМЕННИ БИЛЕТИ И ПОВЕЧЕ КАМЕРИ
Проект за промени в Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия бе показан в Народното събрание.
БОРИСОВ: КИТАЙ съдебна експертиза АНГАЖИРА, ЧЕ ЩЕ НИ ПОМОГНЕ ДА ИЗВЕДЕМ УСПЕШНО ПРОЕКТА " БЕЛЕНЕ "
Премиерът на Китай персонално се ангажира, че ще ни помогне да изведем плана „ Белене “ до сполучлив край. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов след среща с ръководителя на Държавния съвет на Китай Ли Къцян.
ДЕМОКРАТИТЕ ИСКАТ ЛУСТРАЦИЯ ЧРЕЗ ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА
От политическото обединяване " Демократична България " ще упорстват за промени в Конституцията на страната за въвеждане на лустрация, отпадне на отминалостта за закононарушенията по време на комунистическия режим у нас и гласоподаване на явен мандат на особено проверяващо звено за съответните действия.
БЕЗОПАСНОСТТА НА АЕЦ В БЕЛГИЯ И ФРАНЦИЯ Е ПОД ВЪПРОС
Безопасността на АЕЦ в Белгия още веднъж е под въпрос. Компанията-оператор Engie-Electrabel е открила недостатък в структурата на една от страните на трети енергоблок на атомната станция " Тианж " в белгийска Валония.
ЙОНЧЕВА съдебна експертиза ОПАСЯВА, ЧЕ ГЕРМАНИЯ ЩЕ НИ ВЪРНЕ 60 000 МИГРАНТИ
Ние сме пуснали 60 000 мигранти да преминат незаконно към Европа и има риск за България те да бъдат върнати от Германия у нас. Това стана ясно от думите на депутата от Българска социалистическа партия и публицист Елена Йончева по тематиката за мигрантската рецесия и провокациите пред решаването ѝ в ефира на bTV.
ЗАРАДИ ВЪЗМОЖЕН КАНЦЕРОГЕН БЛОКИРАХА ЛЕКАРСТВА ЗА СЪРЦЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА
В цяла Европа блокираха медикаменти, употребявани за лекуване на артериална хипертония, неотдавнашен миокарден инфаркт и сърдечна непълнота.
Народоосвободителна въстаническа армия ПРИВИЛЕГИЯ ЩЕ ПОЛУЧАТ МАГИСТРАТИТЕ - РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ
Депутатите дават следващата привилегия на магистратите - право да се пенсионират по-рано. Скандалната корекция ще бъде записана в Кодекса за обществено обезпечаване (КСО) посредством преходните и заключителни разпореждания на Административнопроцесуалния кодекс (АПК).
УЧИТЕЛИ СЪБИРАТ НЕЗАКОННО ПАРИ ЗА КСЕРОКОПИЯ ОТ УЧЕНИЦИ
Учители не престават да събират пари за ксерокопия от възпитаници, макар заповедта на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, съгласно която това е нелегално.
ОБРАТ В ГЕРМАНИЯ - НЯМА ДА съдебна експертиза ПРАВЯТ ЗАТВОРЕНИ ЦЕНТРОВЕ ЗА МИГРАНТИ
Лидерите на влизащите в съдружното държавно управление на Германия партии стигнаха до съглашение по въпроса за миграционната политика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР