Екипът на сериала Stranger Things („Странни неща“) се събра в

...
Екипът на сериала Stranger Things („Странни неща“) се събра в
Коментари Харесай

Колко са пораснали! Вижте актьорите от Stranger Things на премиерата на сезон 4

Екипът на сериала Stranger Things („ Странни неща “) се събра в Ню Йорк през уикенда, с цел да отпразнува премиерата на идния четвърти сезон . А тогавашните деца са толкоз пораснали, че мъчно бихме разпознали някои от тях, в случай че не знаехме, че това са те!

В галерията тук вижте Мили Боби Браун, Фин Уолфхард, Уинона Райдър и още артисти на аления килим в Бруклин :
 Актьорите от Stranger Things на аления килим за сезон 4  Актьорите от Stranger Things на аления килим за сезон 4  Актьорите от Stranger Things на аления килим за сезон 4  Актьорите от Stranger Things на аления килим за сезон 4
След съвсем три години очакване почитателите на Stranger Things скоро ще могат да гледат нови епизоди на хитовия сериал от 27 май по Netflix . Четвъртият сезон ще бъде разграничен на две елементи, като втората порция епизоди излиза на 1 юли.

Признаваме, че и ние нямаме самообладание да разберем какво се случва с Илевън, Майк, Уил, Лукас, Дъстин, останалите другари от Хокинс, Индиана, и още нови герои, с които занапред ще се срещаме - а до тогава разгледайте още фрагменти от премиерата на сезон 4 .
 Най-милите фрагменти от премиерата на Stranger Things сезон 4  Най-милите фрагменти от премиерата на Stranger Things сезон 4  Най-милите фрагменти от премиерата на Stranger Things сезон 4  Най-милите фрагменти от премиерата на Stranger Things сезон 4
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР