Екипът на популярния месинджър WhatsApp обяви пускането на преработената система

...
Екипът на популярния месинджър WhatsApp обяви пускането на преработената система
Коментари Харесай

В WhatsApp работата с контактите се промени – сега можете да ги управлявате наведнъж на всички устройства

Екипът на известния месинджър WhatsApp разгласи стартирането на модифицираната система за работа с контактите. Досега контактите в WhatsApp се съхраняваха на телефона. Това можеше да докара до загуба на вашето устройство или до липса на аварийно копие на контактите ви.

Неудобства се следят и при работа с няколко акаунта с обособени контакти на едно устройство или в случай че няколко души употребяват устройството.

В момента WhatsApp предлага решение: вграден управител на контактите. Това ще ви разреши да запазите контактите в приложението, които няма да бъдат изгубени, в случай че промените телефона.

Както акцентират разработчиците, добавените към WhatsApp контакти могат да бъдат възобновени даже в случай че загубите телефона си или влезете в акаунта си на друго устройство.

Възможността за прибавяне и ръководство на контактите скоро ще бъде налична в уеб-версията на WhatsApp и на Windows компютрите, а по-късно и на останалите свързани устройства.

Припомняме, че неотдавна WhatsApp за iOS получи комфортна функционалност от Telegram, която съставлява уиджет на главния екран. На него се актуализират и пресъздават всички значими за вас чатове. Броят им може да е два или четири, според от размера на уиджета.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР