Екипът на Пацо има нова важна мисия – промишлен шпионаж

...
Екипът на Пацо има нова важна мисия – промишлен шпионаж
Коментари Харесай

Полицаите от края на града спасяват света от пандемия

Екипът на Пацо има нова значима задача – индустриален шпионаж и откриване на мрежа за търговия с химически оръжия. Колоритните служители на реда още веднъж ще забъркат неповторима история в техния „ непокътнат стил”.

Едно куфарче цялостно с рискови субстанции, счупена епруветка с бубонна чума, световна опасност от заличаване на света и избавителен проект са единствено част от провокациите, които чакат Пацо, Калата и Крис в новия епизод на Полицаите от края на града - този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Точно преди да заловят търгуващи със серуми и плазми без патент, всичко се обърква, тъй като Крис влиза в любовна спекулация със брачната половинка на обвинения. Значката и револвера му остават в къщата им. Дали мачото ще успее да си ги вземе назад неусетно – следва да разберем напълно скоро.

В миг на наслада, че са на път да блеснат в службата, Пламенов и познавач екипът му изпускат епруветка с „ бубонна чума”. Те са решени на всичко, с цел да спасят света… даже да се маскират като терористи, с цел да сигнализират за надвисналата заплаха посредством медиите. Готови са даже да забъркат животоспасяващия серум… собственоръчно. Само че са изправени пред нова алтернатива – кого да спасят в Ноевия ковчег.

На прага на края на света, любовни проблеми тревожат Крис и Калата, въпреки и от напълно друго естество. Двамата са с радикално друго отношение към любовта и дамите, а опитът за обмяна на хрумвания сред двамата ще се окаже повече от смешен.

И до момента в който служителите на реда са заети със спасяването на човечеството, Джиджи е на път да откри любовта на живота си. Той е млад, хубав, наподобява доста влюбен в нея и има обещаваща кариера в киното. Проблемът е, че жанрът, в който се развива, е много стеснителен.

Поредица от комични обстановки и непредвидени обрати предстоят в новия епизод на комедийния сериал. Не пропускайте да видите по какъв начин единствено за няколко часа от трима нищо и никакви служители на реда, Пацо и неговите хора ще се трансфорат в конници на апокалипсиса и в спасители на човечеството.

Как ще завърши задачата им и ще съумеят ли да „ блеснат” – гледайте този петък, 13-ти, в новия епизод на Полицаите от края на града в 21.00 ч. по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР