Екипът на Екокомплекс Клисура спечели проект за 3 милиона лева

...
Екипът на Екокомплекс Клисура спечели проект за 3 милиона лева
Коментари Харесай

Екокомплекс "Клисура" спечели европроект за 3 милиона лева

Екипът на Екокомплекс " Клисура " завоюва план за 3 милиона лв. по Програмата за развиване на селските региони. Парите ще бъдат отпуснати по направление " Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански артикули " за създаване на дружество за преправка на етеричномаслени култури с автоматизирана линия за произвеждане.
 
" Благодарим на всички, с които работихме, на хората, които ни гласоподаваха доверие и се бориха за осъществяване на плана – кметът на Клисура Генка Тодорова, екипът на Община Карлово в лицето на кмета доктор Емил Кабаиванов и на притежателя Мирослав Николов, който в никакъв случай не се отхвърли от реализирането на фантазията за лична розоварна. С реализирането на плана ще продължим дълголетната традиция в розопроизводството в Клисура ", показа Десислава Ченчева - шеф на екокомплекса.
 
" Щастлива съм, че подобен план ще бъде осъществен в Клисура. Градът ни, с изключение на с богатото културно-историческо завещание, се гордее и със своите младежи – способни, амбициозни и можещи. Вярвам, че реализирането на желанието за дружество за преправка на етеричномаслени култури ще усили още потокът на туристи тук. ", разяснява Генка Тодорова. Според доктор Емил Кабаиванов всеки извоюван европроект е триумф и горделивост за община Карлово.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР