Екипът на Брентфорд в социалните медии последва примера на мениджъра

...
Екипът на Брентфорд в социалните медии последва примера на мениджъра
Коментари Харесай

Брентфорд изясни чувствата си относно „гмуркането“ на Кай Хаверц с повторение на спора с Ман Юнайтед

Екипът на Брентфорд в обществените медии последва образеца на мениджъра Томас Франк, като обясни възприятията си по отношение на спечелилия на Арсенал на Кай Хаверц.

Хавертц означи късен уинер за Артилеристите, когато победиха Брентфорд с 2-1 в събота, само че пчелите считат, че той е трябвало да бъде изпъден по-рано в мача. Хаверц към този момент беше с жълт картон, когато падна в наказателното поле, до момента в който се бореше за топката с Нейтън Колинс. Изглежда, че нямаше съвсем никакъв контакт с 24-годишния състезател, чиито молби за дузпа бяха отхвърлени от рефера Роб Джоунс.

Брентфорд смяташе, че на Хаверц трябваше да бъде показан втори жълт картон за гмуркане с засегнат Франк в изявлението си след мача със Sky Sports: „ Всъщност мисля и в никакъв случай не бих направил това по принцип, само че мисля, че Хаверц не би трябвало да е на терена, когато вкара гола.

„ За мен това беше чисто гмуркане – дузпата. Ако виждате това постепенно обратно, е ясно. Може би е мъчно за рефера Rob, само че съгласно мен съдията трябваше да го види ясно....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР