Екипът на болница Пирогов“ благодари на всички кръводарители, които днес

...
Екипът на болница Пирогов“ благодари на всички кръводарители, които днес
Коментари Харесай

Болница Пирогов благодари на кръводарителите и ги призовава да продължават да помагат |

Екипът на болница „ Пирогов “ благодари на всички кръводарители, които през днешния ден се отзоваха на апела за незабавно кръводаряване.

благородно откликнаха на потребността от кръв с кръвна група А (резус фактор положителен) и работата на болничното заведение продължава безпроблемно, оповестяват от лечебното заведение.

" В момента разполагаме с задоволително количество кръв и кръвни артикули, само че отчитаме и обстоятелството, че потребностите на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ не престават да остават високи! ", допълват от " Пирогов ".

И приканват жителите да запазят позитивната сила, генерирана в обществото, вследствие на апела за доброволни кръводарители, като не престават да подаряват кръв за потребностите на болница „ Пирогов “ през цялата идна седмица в Националния център по трансфузионна хематология в София.

" Само по този начин можем да подсигуряваме, че ще бъдат избегнати нови сериозни обстановки, които да постановат отправянето на апели за незабавно кръводаряване. УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ изпраща своята благодарност и към екипа на Националния център по трансфузионна хематология в София, без чийто старания и отдаденост на идеята, триумфът на тази акция би бил неосъществим! ", прибавят от незабавната болница.

Всички искащи, които желаят да оказват помощ на болничното заведение, да дарят кръв в Националния център по трансфузионна хематология в София на адрес ул. " Братя Миладинови " №112 в работното време на центъра от понеделник до петък сред 08:00 и 18:00 часа с спиране сред 12:00 и 13:00 часа, приканват от " Пирогов ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР