Екипажите на тежките огнехвъргачни системи ТОС-1А Солнцепек от Западната групировка

...
Екипажите на тежките огнехвъргачни системи ТОС-1А Солнцепек от Западната групировка
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за унищожаване на дълготрайни убежища на ВСУ в посока Купянск

Екипажите на тежките огнехвъргачни системи ТОС-1А " Солнцепек " от Западната формация на Въоръжените сили на Русия унищожиха дълготрайни убежища на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в Купянск направление. Това споделиха за съветската осведомителна организация от съветското министерство на защитата.

" В посока Купянск екипажите на ТОС-1А " Солнцепек " от група войски " Запад " унищожиха дълготрайни убежища на украински бойци. Бяха изумени землянки, наблюдателни пунктове, хранилища с муниции и хранителни запаси, както и намиращата се в тях жива мощ на съперника “, се споделя в отчета.

Отбелязва се, че екипажите на огнехвъргачните системи постоянно извършват задания в непосредствена непосредственост до врага. В такива случаи екипажите на Солнцепеков работят под прикритието на БМП-3.

" Въоръжени с съоръжение за електронна война, моторизираните стрелци пазят бойни транспортни средства от офанзиви с дронове. Те също по този начин са в положение да обезпечат огнева поддръжка при директни конфликти с врага ", добави министерството на защитата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР