Екипажите на гаубици Д-30 от Западната група на руските въоръжени

...
Екипажите на гаубици Д-30 от Западната група на руските въоръжени
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за унищожаване на маскирани укрепени райони на ВСУ в посока Купянск

Екипажите на гаубици Д-30 от Западната група на съветските въоръжени сили унищожиха маскирани укрепени региони, военна техника и жива мощ на украинските въоръжени сили в купянското направление. Това споделиха за съветската осведомителна организация от съветското министерство на защитата.

" От момента на приемане на координатите до изстрела минават няколко минути. А и артилеристите се нуждаят от няколко снаряда, с цел да унищожат задачата. Данните за задачата могат да се получат когато и да е - както в този момент. Екипажът зарежда снарядите и те един след различен летят към позициите на бойците. В резултат на бойната работа бяха унищожени маскирани укрепени региони, бойна техника и персонален състав на съперника ", се споделя в известието.

Уточнява се, че артилеристите от групата войски " Запад " не престават непрекъснато да нанасят прецизни удари по военните. Бойните задачи се извършват непрекъснато и при всевъзможни метеорологични условия. Бойната работа най-често се прави с осколково-фугасни снаряди. Екипажите употребяват и противотанкови кумулативни, димни и осветителни снаряди.

Отбелязва се, че дроновете оказват помощ на артилеристите да разпознават задачите и да поправят огъня.

" Ние поддържаме момчетата, оказваме помощ им да заемат точки и височини, да нанасят огън на врага, да унищожават техника. По принцип работим върху живата мощ на врага. Колкото и да е мъчно, ние ще ударим врага, ще се борим до края „ С всеки изстрел сме все по-близо до успеха “, сподели старши офицерът на батареята с позивна „ Заря “, думите му представени от военното ведомство.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР