Екипажите, които работят на суперяхти и частни самолети, собственост на

...
Екипажите, които работят на суперяхти и частни самолети, собственост на
Коментари Харесай

Великобритания санкционира и служителите на яхтите на руските олигарси

Екипажите, които работят на суперяхти и частни самолети, благосъстоятелност на глобени съветски олигарси, може също да станат обект на наказания от страна на Англия, откакто държавното управление стегна рестриктивните мерки през вчерашния ден.

Законодателните промени имат за цел да попречат на английски компании да обезпечават екипажи и техническа помощ на плавателни съдове и самолети, които са благосъстоятелност на глобени съветски олигарси.

Мерките значат, че олигарсите ще изпитат още компликации при наемане на чиновници, които могат да ръководят по море или пилотират техни активи, които да бъдат изведени от страната, написа The Guardian.

Това също по този начин значи, че обсегът на глобите може да се разпростре до активи, които са отвън териториалните води на Англия и Европейски Съюз, като двете яхти, благосъстоятелност на Роман Абрамович, които отплаваха от водите на Европейски Съюз към Турция, която не е налагала наказания, съгласно изданието.

Ако се откри, че английски компании обслужват активи, които принадлежат на глобени лица, които се намират на други места, те могат да бъдат осъдени.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР