Екип от международни експерти ще изготви предложения как да се

...
Екип от международни експерти ще изготви предложения как да се
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Въпросът с МОЧА е решен, ще бъде премахнат

Екип от интернационалните специалисти ще изготви оферти по какъв начин да се промени. Въпрос на време е монументът да бъде отстранен. Това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на Столичният общински съвет Георги Георгиев.

Той акцентира, че тук е ролята на страната да извърши своето обвързване като извърши решението на СОС. Георгиев уточни, че чака да предприеме всичко належащо по този проблем.

По думите му този въпрос е решен и затворен. Ние сме упълномощили на основния проектант да разгласи интернационален конкурс с цел да могат жителите на София да решат, съгласно предложенията, които ще получим от най-хубавите архитекти в света какво да се трансформира това пространство, разясни той.

Председателят на СОС разяснява и тематиката за. Той бе безапелационен, че на компанията отговаряща за ремонта няма да се заплати нито един лев, в случай че тя не си свърши работата качествено. Георгиев напомни, че към този момент компанията беше поради некачественото пренареждане на емблематичната настилка.

По отношение на идните локални избори той съобщи, че претендентът на ГЕРБ за кмет на София ще бъде разгласен през септември. Ние сме най-голямата партия, с най-вече структури. В момента текат номинации, либерален развой, с цел да няма втурване на парашутисти, посочи той.
 Правителството приготви почвата за преместването на МОЧА
Правителството приготви почвата за преместването на МОЧА

Промяната на статута ще даде опция на общинската власт да да извърши решението си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР