Екип от експерти и инженери от Египет отворих мистериозния черен

...
Екип от експерти и инженери от Египет отворих мистериозния черен
Коментари Харесай

Ентусиасти искат да пият течност, в която плуват разложени мумии

Екип от специалисти и инженери от Египет отворих мистериозния черен саркофаг, открит при започване на юли в град Александрия, оповестиха локалните медии.

По време на отварянето му настана същинска суматоха измежду локалните, като доста от тях бяха уверени, че от вътрешната страна ще изскочи самата гибел, писа вестник "Ал Ахрам ".



Това обаче не се случи.



Когато капакът на големия саркофаг бе най-накрая отворен, вътре бяха открити три мумии. Останките и на трите обаче бяха мощно развалени от вода, просмукала се през цепнатина в каменния ковчег.



И макар тази информация, неотдавна в интернет се появи петиция, която упорства да се даде опция на заинтригуваните страни да пият от течността.

Авторът на петицията изяснява, че течността от саркофага е като „ енергийна напитка “. Той твърди, че щом някои отпие от нея ще получи мощ и мощност, присъщи на боговете.



„ Ние би трябвало да пием от алена течност от прокълнатия черен ковчег като газирана напитка. Така ще отнемем силата на проклятието, само че може да умрем “, написа един от подписалите се под настояването в своя профил в Twitter.

Петицията към този момент е събрал над 5000 почитатели, които не стопират да умуват какво би се случило, в случай че пият от течността, която се намира в гигантския черен саркофаг.



Още с откриването си, черния саркофаг стана обект на голям интерес и към него се появиха голям брой истории и митове.

Една от тях предполагаше, че вътре е заровено митично творение - паднал ангел, прочут като Нефилим.

Според други в тайнствения ковчег били затворени страховити проклятия, способни да унищожат целия свят.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР