Eкип на Столичната РЗИ направи проверка на спазването на противоепидемичните

...
Eкип на Столичната РЗИ направи проверка на спазването на противоепидемичните
Коментари Харесай

Глобяват 21 депутати за неносене на маски в Парламента

Eкип на Столичната РЗИ направи инспекция на спазването на противоепидемичните ограничения в Народното събрание, заяви БНР.

21 народни представители са били без маски - става дума за цялата парламентарна група на " Възраждане ", петима от ГЕРБ, двама от " ИТН " и 1 от " Демократична България ".

Изпратени са им предложения да се явят в РЗИ, с цел да им бъдат връчени актове за административно нарушаване. Глобите са от 300 до 1000 лв..

Депутатите от партия Възраждане, ще апелират актовете на РЗИ-София, съобщи ръководителят на партията Костадин Костадинов.

" Нямам желание да заплащам рекет на рекетьори! Второто нещо, което е - не съм видял да са пристигнали. Видях, че някакви хорица седяха от горната страна и гледаха, но не бяха с отдалеченост, в смисъл, бяха много нагъчкани един до различен. Скандално беше! Не виждам да има метър и половина разстояние сред тях. Според мен бяха на по-малко от половин метър, много интимно седяха! Може би това им е процедура, не знам. Нека да ни глобят, ние ще апелираме в съда и ще спечелим, както и до момента сме спечелвали доста пъти. Това ми наподобява на някакво заяждане. Вчера поискахме оставката на здравната министърка и през днешния ден има инспекция от РЗИ ", съобщи Костадинов.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР