Екип на полицията регулира движението на автомагистрала Хемус“, в района

...
Екип на полицията регулира движението на автомагистрала Хемус“, в района
Коментари Харесай

Мотористи се сблъскаха на АМ Хемус, единият пострада тежко

Екип на полицията контролира придвижването на автомагистрала „ Хемус “, в региона на новопазарското село Енево, в посока Варна-Шумен, поради злополука, заяви представителят на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Шумен Ася Йорданова.

По думите ѝ сигнал за самокатастрофирал мотоциклетист е призната в дежурна част на полицията в Шумен от лидер на лек автомобил, доктор, който спрял незабавно и подал сигнал.

Мотоциклетът е паднал в спешната лента. Неговият лидер, на 34 години, с адрес в поморийско село, който е дееспособен, е откаран за обзор в шуменската болница, в тежко положение. Докато карал се блъснал в задната гума на различен мотоциклетист, с който пътували дружно. Той не е потърпевш при злополуката, посочи Йорданова.

На място са два полицейски екипа. Единият контролира придвижването, а другият обработва пътното произшествие, добави Йорданова.

В съпоставяне с 2022 година, пътнотранспортната конюнктура в региона е влошена, оповестиха на 30 януари от ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен при доклада си за активността през 2023 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР