Екип на ООН пристигна в Израел, за да проучи съобщенията

...
Екип на ООН пристигна в Израел, за да проучи съобщенията
Коментари Харесай

ООН ще проучи докладите за сексуално насилие в Израел по време на атаката от 7 октомври

Екип на Организация на обединените нации дойде в Израел, с цел да изследва известията за полово принуждение по време на офанзивата, ръководена от Хамас на октомври.. 7 макар че Хамас и някои критици на Израел не престават да отхвърлят доказателствата, че са се случили сходни набези. се оплакаха, че водачите на Организация на обединените нации и други постепенно осъждат половите похищения.

Посещението на Организация на обединените нации идва, откакто голям брой новинарски организации оповестиха за изказвания за полово принуждение по време на нападението на 7 октомври. В публикация от 28 декември The New York Times документира модел на принуждение, учредено на пола, в офанзивата и разпознава минимум седем места, където наподобява, че израелски дами и девойки са били полово насилвани или осакатени.

Екипът на Организация на обединените нации „ има за цел да даде глас на оживелите, очевидците, неотдавна освободените заложници и засегнатите; за идентифициране на пътища за поддръжка, в това число правораздаване и отчетн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР