Екип на Министерство на младежта и спорта, ръководен от министър

...
Екип на Министерство на младежта и спорта, ръководен от министър
Коментари Харесай

Радостин Василев разговаря с главния архитект за цялостна реконструкция на Армията“

Екип на Министерство на младежта и спорта, управителен от министър Радостин Василев, организира работна среща с основния проектант на Столична община арх. Здравко Здравков и представители на Направление " Архитектура и градоустройство " на Столична община.

Бяха дискутирани благоприятни условия, касаещи бъдеща цялостна реорганизация и рационализация на стадион " Българска войска ", според плана за Подробен организационен проект на парк " Борисова градина ". Бяха детайлно прегледани издадените досега документи, както и обсега на бъдещата реорганизация и идното публично разискване на Подробен устройствен план на парк " Борисова градина ".

По време на срещата се обясни, че на 12.09.2019 година е издадена виза за планиране на главен ремонт и реорганизация на стадион " Българска войска ", според която няма спънка да бъде подадена и утвърдена планова документи от Столична община за реорганизация и рационализация на стадион " Българска войска " в сходство със актуалните условия на УЕФА за осъществяване на футболни срещи от най-висока категория.

В тази връзка като изрично неоснователни бяха избрани опасенията на господин Юлиян Инджов, изказани след извършената среща сред представители на ПФК ЦСКА и ММС на 23.12.2021 година Тогава той съобщи, че на стадион " Българска войска " могат да се правят единствено ремонтни действия и навеси на трибуни, които няма да удовлетворят условията на ФИФА и УЕФА.

На 11 януари 2022 година ще бъде проведена тристранна среща сред представители на ММС, Столична община и ПФК ЦСКА, на която хазаин ще бъде министър Радостин Василев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР