Ежегодното събитие за образование, организирано от UNIFY, бележи 20-тото си

...
Ежегодното събитие за образование, организирано от UNIFY, бележи 20-тото си
Коментари Харесай

Изложението Дни на образованието в Нидерландия, Белгия и Люксембург идва във Варна на 23 април!

Ежегодното събитие за обучение, проведено от UNIFY, бележи 20-тото си юбилейно издание през тази Пролет и поради това ще бъде със специфичен темперамент: - Образование в Белгия, Нидерландия и Люксембург.

Събитието ще се организира на 23 април във Варна, хотел Димят, от 14:00 до 18:00 часа. Това извънредно събитие предлага неповторима опция на студенти, кандидат-студенти и техните фамилии да се срещнат персонално с представители на влиятелни университети, да посетят потребни семинари и да получат скъпи препоръки по отношение на процеса на кандидатстване.

Събитието е идеално, в случай че сте:

- Бъдещи студенти: Независимо дали сте в 12-ти клас, 11-ти клас или даже 9-ти или 10-ти клас, това събитие ще ви даде скъпа информация за избора на университет, компетентност и подготовка за кандидатстване.

- Родители: Като родител вашата поддръжка и насоки са скъпи по време на процеса на кандидатстване. Присъединяването към ревюто за обучение ще ви даде опция да научите повече за другите просветителни системи, условия за банкет и налична поддръжка за студентите.

- Бакалаври и магистри: Ако обмисляте да продължите образованието си с магистърска степен в BeNeLux района, това събитие ще ви помогне да съберете нужната информация, с цел да извършите осведомено решение.

Какво включва събитието?

- Програмата на включва многообразие от действия, предопределени да оказват помощ на участниците да вземат осведомени решения по отношение на своето академично пътешестване.

- Срещнете се с представители от университети, които ще участват на събитието, с цел да отговорят на вашите въпроси и да дават информация за своите стратегии.

- Семинари: Посетете разнороден набор от семинари, обхващащи тематики като кариерно насочване, студентско финансиране, настаняване и писане на заявки. Тези семинари ще ви обезпечат скъпи препоръки и трикове, с цел да ви оказват помощ да започнете пътуването си към висшето обучение.

- Специализиран щанд на UNIFY: Консултантите на UNIFY ще бъдат разполагаем, с цел да дават информация за процеса на кандидатстване, да отговорят на вашите въпроси и да ви насочат през всяка стъпка от пътя.

Събитието е изцяло гратис, нужна е единствено предварителна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР