Ежегодното парти след Оскарите, организирано от престижното издание Vanity Fair,

...
Ежегодното парти след Оскарите, организирано от престижното издание Vanity Fair,
Коментари Харесай

Красота и блясък от всяка възраст: вижте кой заслепи на партито след Оскарите

Ежегодното празненство след Оскарите, проведено от влиятелното издание Vanity Fair , се завърна към традицията да събере освен спечелилите от огромната нощ, само че и още звезди.

Модели, дизайнери и артисти , измежду които и такива, които не участваха на самата гала в „ Долби Тиатър “, се събраха в Центъра за изпълнителски изкуства „ Уолис Аненбърг “ в Бевърли Хилс, с цел да отпразнуват раздадените награди от Академията.

И до момента в който това е следващото знаково събитие, на което най-големите имена в Холивуд имат опция да привлекат вниманието към себе си, на нас не ни остава друго с изключение на да се насладим на визиите, с които се появиха на аления килим .
 Кой заблестя на празненството след Оскарите  Кой заблестя на празненството след Оскарите  Кой заблестя на празненството след Оскарите  Кой заблестя на празненството след Оскарите
Списъкът с посетители бе разнороден, както ще се убедите и от галерията нагоре, а черният цвят и блестящите материи доминираха . От Джоан Колинс и Джейн Сиймур, през София Вергара и Сиена Милър, до Лили Джеймс и Аня Тейлър-Джой , вижте по какъв начин изглеждаха красивите дами на всяка възраст:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР