Ежедневен контрол във всички празнични дни ще осъществява „Пътна полиция“

...
Ежедневен контрол във всички празнични дни ще осъществява „Пътна полиция“
Коментари Харесай

Великото изселение! 50 000 коли вече са напуснали София, КАТ дебне за...

Ежедневен надзор във всички празнични дни ще реализира „ Пътна полиция “ по пътищата в страната. Екипите са съсредоточени по автомагистралите и първокласните пътища. Засилени са патрулите и в градовете.

Униформените чиновници ще подкрепят и управляват придвижването и ще наблюдават за нарушавания. Приоритетно ще се следи спазването на скоростните режими, както и за наложителната застраховка "Гражданска отговорност ".


"Създали сме нужната организация всяка една регионална дирекция да подкрепя придвижването при нужда. За нас най-съществен е контролът и опазването живота и здравето на пътуващите по пътищата на България. Затова сме основали организация сътрудниците с изключение на да подкрепят и управляват придвижването, да наблюдават и за нарушавания, осъществявани от самите водачи ", обясниха от "Пътна полиция ".

"В празничните дни хората са предразположени към събирания и е значимо да отбележим да не сядат зад кормилото на автомобила след приложимост на алкохол или наркотични субстанции ", подчертаваха още от полицията.


Очакваме жителите да се вслушат и да спазят ограниченията, разпоредени от министерството на опазването на здравето “, молиха от полицията.
Вчера към 50 000 автомобила са напуснали столицата, сочи информация на Агенция "Пътна инфраструктура ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР