Ехидна усмивка на Борислав Динков - един от близнаците, обвинени

...
Ехидна усмивка на Борислав Динков - един от близнаците, обвинени
Коментари Харесай

Ехидна усмивка на един от близнаците от Цалапица издразни близките ВИДЕО

Ехидна усмивка на Борислав Динков - един от близнаците, упрекнати в укривателство и помощ да напусне страната на посочения за причинител на тежкото ликвидиране Рангел Бизюрев в Цалапица, поздразни околните на убития Димитър Малинов.

Ухилването бе в отговор на думите на една от протестиращите, която засегна майката на близнаците, до момента в който те излизат от съда.

Както съобщихме по-рано делото не започва през днешния ден. Причината за това е, че прокурорът Димитър Костов направи искане за събиране на нови доказателства, а точно разпитът на задържания Рангел Бизюрев, който може да промени развоя на делото. 

Те желаеха кратко правосъдно разследване, което законът разрешава, в случай че признаят виновност и сключат съглашение.
Отложиха делото против близнаците от Цалапица до изгонването на Бизюрев

Прокурорът по делото Димитър Костов съобщи, че близнаците могат да получат до 5 година затвор за укривателство. Ако обаче Рангел Бизюрев даде показания, че те са съучастници в убийството, делото ще отиде в Окръжна прокуратура.

Делото беше отсрочено за първия месец на 2024 година, само че в случай че до тогава Рангел не бъде върнат на българските управляващи, съвещание още веднъж няма да има, разяснява прокурорът.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР