Ех, Слави! Квалифицираш като предателство поведението на възможно най-древните политически

...
Ех, Слави! Квалифицираш като предателство поведението на възможно най-древните политически
Коментари Харесай

Николай Марков: Ех, Слави, сам си човече - овца сред вълци

" Ех, Слави!

Квалифицираш като " изменничество " държанието на допустимо най-древните политически куртизанки в българския парламент без да съзнаваш, че това е естественото им положение. Това са пълзящи биологични типове, Слави, цялата ни политика е формирана от такива същества и резултата е предсказуем.
 Калин Тодоров: Ритуалното самоубийство на Слави Трифонов, сложи кръст върху ИТН Калин Тодоров: Ритуалното самоубийство на Слави Трифонов, сложи кръст върху " ИТН "
" Книгата " ЗАВЕСАТА ПАДНА " е по книжарниците от през днешния ден. Поантата й, изведена на корицата, е: " Мъдри и обективни владетели има единствено в при...

Сигурно имаш вътрешна потребност да мислиш, че ти и думата ти имат някакво значение за тях, само че надълбоко грешиш. Каквото и да се случи, ти за тях ще си чалгарят-натрапник, който си разреши да влезе в техния кошер на оси ", във Facebook.

" Този кошер е на съвсем 70 години и в него влизат единствено пълзящи типове, уважаеми Трифонов. Независимо какво външно държание имат, те са професионални отрепки и персоналното им достолепие от дълго време е закърняло и се е трансформирало в камък. Те са подготвени на всичко, ти - към момента не! Разбираш ли проблема?

Сам си дребосъче - овца измежду вълци. Нямаш даже най-малко отбрана от заплахите, които осъзнаваш прекомерно късно. Невидимата ръка на задкулисието ще те гали, издига, смъква и окрилява, а не слeд дълго и погребе. Тази ръка е топла, отзивчива и вярна, не студена, с цел да не бъде разпозната като гибел.

Тя погреба доста ориси пред очите ми и нито една от тях не можах да трансформира с наличието и намесата си. Човек се ражда кьорав и умира кьорав - единствено Божията ръка може да го избави, нищо друго. Личната воля тук няма никакво значение.
 Илиян Василев: Славицентричната политическа система у нас одеве челно се сблъска с действителността Илиян Василев: Славицентричната политическа система у нас одеве челно се сблъска с действителността
" Славицентричната политическа система у нас одеве челно се сблъска с действителността. След конфликтът Максимус Слави продължи да упорства,...

На теб пишело, че водиш пъкъла след себе си. Нищо не водиш Слави, ти си самичък, безусловно и безпределно самичък. И самичък влизаш в българския политически пъкъл, където се убива без съд и присъда. И без виновност. Добре пристигнал в нашия пъкъл и нека най-малко ти успееш. Не да го промениш, а най-малко да го преодолееш. Разбираш ли ме, Слави?

Защото аз към момента диря смисъла на това балканско полесражение осеяно единствено с трупове. Някои от тях - като живи. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР