Ех, доживяхме! Не само добре познати имена в официални костюми

...
Ех, доживяхме! Не само добре познати имена в официални костюми
Коментари Харесай

Юруш към властта: Моделки и певици мерят гърди в предизборна надпревара

Ех, доживяхме! Не единствено добре познати имена в публични костюми и до болежка банални лозунги ще се борят за нашите гласове, а в борбата за локалната власт напират и млади и сексапилни дами, сподели инспекция на „ България Днес ".

 

Безспорно една от най-атрактивните участнички в предизборната акция е фамозната Атина Недялкова. Тя се бори за общински консултант в родната Варна. Едрогърдата мацка с име и външен тип на древногръцка богиня стана известна около голямата си аналогия с Гери-Никол, която също е от морската столица. През 2017 година Атина бе и част от „ ВИП Брадър “, където лъсна на колаж с участниците от шоуто на формалната страница на предаването във фейсбук. Оттогава тя се занимава най-вече с гримиране, а най-известната родна звезда, която е гримирала, е фолкпевицага Алисия.

През лятото русокоската се изяви като рибарка в обичаната си Варна, като най-често е с въдица в ръка край брега на морето. „ Истината е, че аз съм едно напълно обикновено момиче, което обича красивите неща. Така съм отраснала с възприятие към естетиката и някак си по този начин лека-полека ме повлече и пристрастеността ми към гримирането “, споделя за себе си Атина.

Красавицата има и цели, които гони за морската ни столица. „ Казвам Да “ на ремонтите в период! Казвам Да “ на безплатния превоз за майки с колички. Казвам „ Да “ на спокоен живот във Варна без закононарушения! “, пропагандира моделката.

Атина има сериозна конкуренция на нежния фронт в борбата за общинския съвет във Варна от Александра Евтимова. Мацката е единствено на 21 години (с 5 по-малко от Атина) и споделя, че младото потомство е бъдещето на България и желае да има морска столица, с която цялата ни страна се гордее и целият свят да посещава.

Не по-малко вълнуваща е конкуренцията за общинския съвет и в Айтос. Там обаче над всички със своята красота се извисява 22-годишната Шеийнджан Зюлкеф. Зашеметяващата брюнетка е решена да стане общински консултант в Айтос, с цел да работи за родното си село Карагеоргиево. Тя е студентка по педагогика в Бургаския свободен университет и мечтае да бъде преподавател. Желанието й е да се развива в община Айтос и да се бори против демографската рецесия.

В Стара Загора битката сред претендентите за общински съветници също се обрисува да бъде оспорвана, само че не и по хубост.Т ам безапелационно конкуренцията отвява попфолк певицата Таня Боева.



Горна Оряховица също може да се похвали с млада атрактивна дама в листите за общински съветници, на която занапред й следва да бъде абитуриентка. 18-годишната ученичка Мадлен Минова знае проблемите на своето потомство и посредством кандидатурата си желае да ги изрази гласно.

С тези хубавици в редиците си, които се борят коя ще излезе едни гърди напред пред другите, акцията за локална власт става една концепция по-симпатична и сочна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР