Египетските медии полудяха по българските звезди - Николета Лозанова Николета

...
Египетските медии полудяха по българските звезди - Николета Лозанова Николета
Коментари Харесай

Египетски медии гръмнаха: Николета и Лазар Ангелов са двойка!

Египетските медии полудяха по българските звезди - Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в... към профила и Лазар Ангелов. Самият Ангелов от години е една от най-големите звезди в цялата страна, въпреки да е българин. Лазар е посетител звезда на всяко известно египетско риалити, постоянно дава изявленията за локални медии и към този момент отвори два фитнеса с името си „ ЛА7 “ в Египет.

Изненадата този път, обаче е не следващата вест за фитнес триумфите на Ангелов, а разобличаване за хипотетична спекулация сред него и Николета Лозанова, написа HotArena.

Пловдивчанката тренира във фитнеса на Лазар по неговите стратегии и постоянно популяризира продуктите му, точно тази причина предиздвикала локалните медии да свържат фотосите на Николета с книгите на Лазар и честите им контакти в обществените мрежи с връзка сред тях. Новината обиколи множеството медии в Египет, а двамата са описвани като "най-красивата двойка в света ". Самата Николета пък е показана като някогашна другарка на Кристиано Роналдо.

Diet is the key! @lazarangelov.diet #abs #diet #healthy

A post shared by Lazar Angelov (@lazar_angelov_official) on Oct 22, 2017 at 7:23am PDT

Младият милионер Ангелов към този момент получил и покана за взаимни медийни изяви в Египет с Николета. В България, обаче от дълго време се знае, че сега Лозанова дели леглото си с Ники Михайлов, а дали двамата с Лазар няма да се възползват от положителната финансова страна и няма да театралничат като двойка в африканската страна по сходство на американски медийни двойки, следва да се разбере.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР