Египетски съд призна британка за виновна в контрабанда на стотици

...
Египетски съд призна британка за виновна в контрабанда на стотици
Коментари Харесай

3 години затвор за британка в Египет

Египетски съд призна британка за отговорна в контрабанда на стотици хапчета неразрешено мощно болкоуспокоително и я осъди на три години затвор, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП. 33-годишната Лора Плъмър от град Хъл в Обединеното кралство бе задържана през октомври, откакто дойде в курорт Хургада на Червено море.

Жената упорства, че е почтена и изяснява, че е носела таблетките " Трамадол " за египетския си сътрудник, който страдал от хронични болки в гърба. Трамадолът е разгласен от египетските управляващи за нелегално лекарствено средство, тъй като всеобщо се използва като сурогат на хероина.

Във Англия то се продава с рецепта. Семейството на британката сподели, че тя е знаела, че лекарството е неразрешено в Египет и акцентира, че тя не е пробвала да скри таблетките, пристигайки в Хургада. Присъдата може да бъде обжалвана. Карл Търнър, депутатът от изборния окръг на Плъмър, сподели, че английският външен министър Борис Джонсън и държавният министър за Северна Африка Алистър Бърт са повдигнали въпроса за ориста на английската пред египетските управляващи, пише novini.bg.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР