Египетската царица Клеопатра е единствената жена-владетел на древната държава. Тя

...
Египетската царица Клеопатра е единствената жена-владетел на древната държава. Тя
Коментари Харесай

Тайните за невероятната красота на Клеопатра

Египетската кралица Клеопатра е единствената жена-владетел на античната страна. Тя е прословута с божествената си хубост и безмерен разсъдък, предиздвикали голям брой видни в Античността мъже да изгубят сърцата си по нея. Някои от тях даже са заплатили за това и с главите си.

Нека разберем кои етерични масла са били най-широко прилагани в Древен Египет от Клеопатра и нейните доближени.

Етерично масло от жожоба

Този вид натурално масло е извънредно потребно за здравето на кожата. Високата централизация на андиоксиданти, Витамин Е, колаген и еластин водят до сполучлива клетъчна регенерация и вършат най-горния пласт на епидермиса мек и гальовен на досег.

Препоръчително е за всеки вид кожа, защото се всмуква незабавно и не оставя мазни петна по повърхността. Не води до задръстване на порите. Има удобно въздействие върху прекалено изсушената кожа, която се лющи на люспи. Придава издръжливост и разтегливост.

Етерично масло от алое вера

Подходящо е за кожа, която е склонна към прояви на акне и екземи, както и за такава, която е претърпяла леки до тежки изгаряния. Притежава способността да докара до клетъчна регенерация. Овлажнява и тонизира.

Кара кожата естествено да стартира да синтезира колаген и еластин, запълва междуклетъчните пространства и изглажда бръчките, както и дейно забавя процеса на стареене на кожата. Може да се нанася непосредствено върху лицето, шията и деколтето.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР