Египет - магическо място, което неустоимо привлича поколения археолози, изследователи

...
Египет - магическо място, което неустоимо привлича поколения археолози, изследователи
Коментари Харесай

Древни символи, които предизвикват златни печалби

Египет - магическо място, което неустоимо притегля генерации археолози, откриватели и мистици. Земя, която събира на едно място колосална просвета, недостижима архитектура и загадъчни съкровища. Древната египетска цивилизация впечатлява с познанията си в астрономията, медицината, инженерството и калиграфията.
 Черната перла, която трансформира ориси
Черната перла, която трансформира ориси

Един познавач на това украшение ще бъде весел с облага за 200 000 лв.

Египетската митология е феномен, който три хилядолетия дава съществени модели в държанието на локалното население, учи го по какъв начин да се пази от уроки, беди и физически набези. Много от магичните знаци, разумно са увековечени в разнородни декорации. Лотосът участва интензивно в ювелирните постижения на античните майстори, които са вярвали, че той въплъщава живота, основаването и е ключ към прераждането. Жизнената мощ, закрилата на висшите сили и безсмъртието са събрани в изображенията на свещения Скарабей.

Често този знак бута топче, символизиращо Слънцето, което най-важният Бог Амон Ра, търкаля неуморно по опияняващия безспир на коприненото египетско небе. Един от най-активно присъстващите знаци е изправената Кобра. Може да бъде срещната в голям брой типове украшенията и пресъздава независимостта и божествената власт в античен Египет. Царската мощ и положителното здраве са предпазени от изображението Планинско око. Тотемите са неизброими, само че пожеланият материалът от който са направени е един - златото.
 Бум на тото милионери
Бум на тото милионери

За по-малко от 100 дни България се снабди с трима

Много египетски знаци могат да бъдат открити и в талоните на играта " Златото на фараона ", а магическите знаци от древността комбинират облаги на стойност 35 245 000 лв.. Последвайте мистичните знаци на античен Египет и станете един от щастливците с облага за 300 000, 100 000 или 50 000 лв..

Символът " феникс " към този момент зарадва Симеон Иванов от Дупница с магнетичната сума от 100 000 лв.:

С нея той ще разшири фамилния бизнес и ще реализира фантазията за екзотично странствуване. Посетете търговски обект на Спорт Тото и открийте фантастичните облаги от играта " Златото на фараона ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР