Еее, това вече мина всички граници. Бившата на Люси Иларионов

...
Еее, това вече мина всички граници. Бившата на Люси Иларионов
Коментари Харесай

Люси Иларионов ще се гътне: Бившата му Ани Хоанг се пусна ДИБИДЮС! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Еее, това към този момент мина всички граници. Бившата на Люси Иларионов - Ани Хоанг очевидно си търси нов мъж, само че това ли е методът?! Виетнамката изплиска тотално и през днешния ден по обед се пусна в мрежата по този начин, както се е родила - дибидюс!

Акцентираме на " по обед ", тъй като става дума за съботен ден, а и за часови пояс, в който в мрежата е цялостно с младежи, които единствено това и чакат - да видят следващата гола кака...

Анито се е пльоснала под един душ и се е пробвала да прикрие срамотиите си единствено със стойката на краката - с цел да не й се види най-милото, както и с екстеншъните - с цел да прикрие бюста, който така и така доста, доста го няма.

Близки до Иларионов са безапелационни, че режисьорът безусловно ще се " гътне ", когато види това нещо пред себе си, тъй като той още обичал Хоанг и се надявал да си я върне. Предвид дейностите на чалгаджийката обаче, очакванията му май ще се окажат " говежди ", а тя е тръгнала на лов за богати чичаци.

" Кой естествен и сериозен мъж ще я огледа тази след сходни фотосчета - никой! Ясно е защо са примамка сходни фотоси - за пари. Но дали си дава сметка, че паралията, който ще я изиска, ще направи с нея един-два тека, ще й купи една чантичка й ще й бие шута. Защото никой съответен мъж не желае сериозната му другарка да се демонстрира като никаквица ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР