Едва вчера бе обявено официално, че херцозите на Съсекс принц

...
Едва вчера бе обявено официално, че херцозите на Съсекс принц
Коментари Харесай

Хиляди подаръци за Меган и Хари след новината за бебето

Едва през вчерашния ден бе оповестено публично, че херцозите на Съсекс принц Хари и брачната половинка му Меган следващата година ще станат родители, а към този момент получиха бебешки дарове по време на първия ден от формалното си посещаване в Австралия, предадоха международните организации.

Кралската двойка се снабди с плетени бебешки терлички и огромна играчка кенгуру. Херцозите на Съсекс бяха приветствани от Генерал-губернатора на Австралия сър Питър Косгроув, който е представител на кралицата в Австралия.

Той поздрави кралската двойка „ с чудесната вест “ за предстоящото от тях бебе през 2019 година.

Принц Хари и брачната половинка му бяха в чудесно въодушевление и се усмихваха от самото начало, като херцогиня Меган към този момент не правеше опити да прикрие своята бременност.

Тя носеше прилепнала рокля без ръкави, подчертаваща коремчето ѝ, и обувки на високи токчета, като държеше за ръка брачна половинка си. От време на време оправяше дългата си тъмна коса, подложена на лекия бриз в Сидни.

Кралската двойка се срещна с представители на игрите „ Инвиктус “, тип параолимпиада за ветерани, получили пострадвания на бойното поле. Принц Хари е създател на тези игри и провеждането им в Австралия е една от основните аргументи за визитата на кралските особи в страната-континент.

В програмата ѝ са включени посещаване на зоологическата градина „ Таронга “, срещи с коали и наличие на театър на аборигенска танцова натрупа.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР