Едва след като новакът Специя остана с човек по-малко в

...
Едва след като новакът Специя остана с човек по-малко в
Коментари Харесай

Червен картон наклони везните в полза на Верона при коварна визита

Едва откакто новакът Специя остана с човек по-малко в 69-ата минута гостите от Верона откриха метод да вкарат гол и да завоюват скъпи три точки след 1:0 при визитата си на стадион " Алберто Пико " в мач от 15-ия кръг на италианската Серия " А ".

Победното попадение бе дело в 75-ата минута на 25-годишния халф Матия Дзакани, който към този момент има четири точни изстрела на сметката си през сезона. Благодарение на него отборът от града на Ромео и Жулиета изпревари Лацио на осмото място в класирането с 23 точки, защото " орлите " стигнаха единствено до 1:1 на посетители на Дженоа.

За почитателите на Верона евентуално би бил занимателен фактът, че се намират тъкмо под Ювентус във краткотрайното нареждане, само че това е в случай че " остарялата госпожа " е с цели два мача по-малко. Верона си заслужи репутацията на доста сложен съперник за обичайните грандове в Калчото, а пък като посетител нямат проваляне към този момент шести следващ път. Тимът обаче имаше единствено един триумф в предходните си пет дуела, защото записа провали от Интер и Сампдория, а пък и направи хикс с Фиорентина.

Все отново, представянето досега през сезона дава съображение на възпитаниците на Иван Юрич да не престават да мечтаят за пробив в топ 6 и вероятно присъединяване в европейските клубни шампионати.
За тима на контузения Андрей Гълъбинов обстановката продължава да се стъжнява, като към този момент осем кръга в Серия " А " Специя няма победа, а и към момента няма триумф като хазаин от началото на акцията. Тъй като по същото време през днешния ден Торино победи Парма при визитата си с 3:0, към този момент Специя е в зоната на изпадащите с 11 точки. Серия А 15 кръг, неделя 3 януари  Специя 0:1краен резулат  Верона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР