Едва през май Мегън Маркъл официално стана член на кралското

...
Едва през май Мегън Маркъл официално стана член на кралското
Коментари Харесай

Готви ли се Меган Маркъл за поредно газене на традициите?

Едва през май Мегън Маркъл публично стана член на кралското семейство и към този момент съумя да наруши доста правила от кралския протокол. Някои от грешките й бяха поради неумелост, други в символ на митинг против остарелите правила, които са признати в кралското семейство.

По време на последното събитие, на което присъстваше с Хари, тя даже си разреши да целуне брачна половинка си буйно, а всички прояви на усеща от страна на кралското семейство, не са добре пристигнали.

Всички английски медии разискват авансово честването на рождения ден на херцогинята на Съсекс, който ще се състои на 4-и август. Агенциите се чудят дали и този път Меган ще наруши традициите.

Последния си рожден ден Маркъл отпразнува в Африка и несъмнено ще го запомни за цялостен живот. Не знаем какво е решил да й подготви принц Хари, само че към този момент е ясно къде би трябвало да бъде двойката през този ден.

Двамата са решили да участват на сватбата на близка другарка на Хари. Медиите обаче пишат, че е малко евентуално Меган да желае да прекара първия си рожден ден в кралското семейство тъкмо по този метод.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР